Even voorstellen

Het Glansrijk is een onderneming, welke is ontstaan uit liefde en interesse in voornamelijk oldtimers en exclusieve sport- en personenwagens.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in het renoveren, restaureren en kleuren van lederen interieurs.

Vanzelfsprekend  zijn daar in de loop der jaren diverse aanverwante diensten bij gekomen, zoals het repareren van houtwerk, volledig omkleuren van interieurs, slijtage/beschadiging (van bijvoorbeeld de instapwang) en lakbehandelingen. Maar ook voor het verwijderen van vlekken, ombouwen van  interieurs (naar bijvoorbeeld recente stoelen) en verdere comfort aanpassingen bent u bij ons op het juiste adres.

Wij werken voor diverse oldtimer en sportwagen gerelateerde bedrijven in heel Nederland, Duitsland en België. Daarnaast kunnen wij de zogenaamde liefhebber en belegger helpen om hun prachtige bezit naar top niveau te brengen.

Om de authenticiteit van uw auto te bewaren, is ons doel om bij restauratie van het interieur zoveel mogelijk te werken met originele materialen. Er is namelijk zeer veel mogelijk. Zo kan ‘versleten’ leer vaak goed gerepareerd worden, terwijl u dat misschien niet verwacht. Mede door het kleuren van het leer, staat uw auto er weer optimaal bij.

Mochten bepaalde originele delen toch niet te herstellen zijn conform onze kwaliteitsnormen, worden deze vervangen (eventueel door matching oud leder). Uiteindelijk zult u geen verschil zien tussen het gerenoveerde deel en het overige, oorspronkelijke interieur.

Wij werken op afspraak. Om een goede inschatting te maken van de mogelijkheden, willen wij uw voertuig graag zien. In bepaalde gevallen is een foto voldoende. Het Glansrijk stemt goed af wat uw specifieke wensen zijn en geeft u passend advies.

Voorafgaand aan de uit te voeren opdracht, bent u dus volledig op de hoogte van de gekozen behandeling(en) en heeft u inzichtelijk wat de uiteindelijke kosten zijn.

Door ons grote netwerk kunnen wij u ook goede service bieden op het gebied van bemiddeling/verkoop van unieke automobielen.

Hartelijke groet,

Lionel van Limbeek
Het Glansrijk